Magazin VeganLife

vineri, 29 iulie 2011

Filmulete rare cu Ann Wigmore

Cautand despre viata lui Ann Wigmore am gasit niste filmulete rare in care ea apare. Calitatea lor video este mai slaba avand in vedere perioada cand au fost facute, dar informatiile si-au pastrat ”prospetimea” :

1) Un tribut adus celei cunoscute ca si ”mama hranei vii”:


2)Ann Wigmore: Brânză Raw Vegan din Semințe  (in care demonteaza mitul lipsei proteinelor animale):


3)Ann Wigmore: video despre germinare

duminică, 17 iulie 2011

Povestea vieţii mele, de către Dr. Ann Wigmore - ”mama hranei vii” si ”inventatoarea sucului de iarba de grau”

Pentru cei care nu cunosc cine a fost Ann Wigmore îi informăm ca ea este cea care a fost numită în SUA ca ”mother of living foods” sau ”mama hranei vii”. Ann Wigmore a fost unul dintre promotorii acestui tip de hrană alături și de alți pioneri fiind foarte cunoscută datorită succeselor dobândite în tratarea multor boli grele unele chiar ”incurabile”. 
Ann Wigmore a pus bazele institului de sănătate Hippocrates locul unde mulți oameni au venit aproape fără speranța și au plecat vindecați pe propriile picioare și plini de viață.
Ea a aplicat aici multe dintre descoperirile sale, Ann Wigmore fiind  ”inventatoarea” sucului de iarbă de grâu, a rujuvelac-ului, a cocktail-ului wheatgrasshoper împreună cu a multor altor produse derivate bazate în general pe iarba de grâu și a germenilor.
Aceste ”invenții revoluționare” ale sale au fost rapid adoptate astfel încât în ziua actuală sucul de iarbă de grâu poate fi găsit atât în așa numitele tonic bar-uri, spa-uri cât și pe rafturile magazinelor de suplimente alimentare, o întreagă industrie dezvoltându-se în ultima jumătate a secolului trecut.
Viața Ann-ei Wigmore departe de a fi fost banală ar putea fi subiectul unui roman și poate chiar a unui film de succes. Vă lăsăm în continuare să descoperiți întâmplările din viața ei care au dus-o acolo încât americanii s-o numească ”mother of living foods” !!


joi, 14 iulie 2011

In sfarsit, mitul vitaminei B12 a fost demontat


Pentru cei pasionati de alimentatia vegetariana si mai ales cea vegana sau raw vegana ii anuntam de aparitia unui articol excelent scris de dl. dr. Calin Marginean. Dumnealui demonstreaza lipsa de fundament a multor ”opinii stiintifice” cum ca vitamina B12 ce ar fi fundamentala pentru functionarea oricarui organism uman nu s-ar gasi decat in produse de origine animala !!

Si totusi nu este asa...
Mai jos cateva argumente din respectivul articol:

vineri, 8 iulie 2011

Ce mananca Lumea ? Poze Socante sau mai degraba interesante !!

In continuarea articolului Diete, Stiluri de viata si de alimentatie de-a lungul timpului si de-a latul globului  va prezint un proiect interesant.Acest proiect fotografic a dus la aparitia cartii 'Hungry Planet: What the World Eats' -Planeta Infometata: Ce Mananca Lumea - de Peter Menzel si Faith D'Aluision .
Este o idee inspirata care ne ajuta sa intelegem dieta oamenilor de-a lungul si de-a latul globului. Fotografiile tip portret ii prezinta  impreuna cu felul si cu cantitatea de hrana pe care o consuma in timpul unei saptamani. 
Proiectul ne arata cresterea cantitatii de alimente procesate din dieta occidentala cat si din dietele multor tari in curs de dezvoltare din intreaga lume. Nu este de mirare ca vedem cresterea alarmanta a numarului bolilor legate de alimentatie si de stil de viata. In acelasi timp dieta este determinata in mare masura si de conjuncturi si circumstante incontrolabile multora dintre oameni cum ar fi: saracia, conflictele si  globalizarea(si lista continua).Urmariti mai jos periplul:


Mexic


Mexic: Familia Casales din Cuernavaca
Costuri alimente per saptamana: 1,862.78 Pesos sau $189.09
Mancaruri favorite: pizza, raci, paste, pui

marți, 5 iulie 2011

Am participat la Simpozionul de Etno-Farmacologie Brasov 2011

De la ultima postare a trecut ceva timp dar a fost o perioada foarte ocupata din mai multe puncte de vedere.
Pe de o parte am marit gama de produse din magazin si urmeaza sa mai aducem niste surprize placute cat de curand.
Pe de alta parte am fost invitati la al 4-lea Simpozion de Etnofarmacologie unde am prezentat intr-un cadru academic cu farmacisti, chimisti, profesori, doctori etc. o expunere referitoare la germeni si iarba de grau si la efectele lor pozitive asupra sanatatii. Am facut si degustari de germeni si de suc de iarba de grau.
A fost foarte bine primita dupa cum vedeti si in poza.
Mai jos aveti prezentarea din cadrul Simpozionului:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...