Magazin VeganLife

joi, 15 septembrie 2011

Vegani care au atins varste inaintate si nu-si arata anii

Majoritatea suntem de acord ca o viata in care se urmeaza o dieta sanatoasa ne lungeste viata. E deasemenea foarte adevarat ca nu toti definim la fel ce inseamna o dieta sanatoasa. Dar urmatoarele doua fiinte chiar sunt celebre printre vegani si vegetarieni. Ambele afirma ca se hranesc cat mai natural cu un regim bazat pe hrana vie.

Prima pe care v-o prezint este Mimi Kirk care a castigat titlul de ”cea mai sexy vegetariana trecuta de 50 ani” in 2009. Actualmente are 73 ani fiind inca in plina forma, mama a 4 copii si a 7 nepoti.
Ce ziceti, cati ani i-ati da ?Si mai jos vedeti un interviu cu ea(in 2 parti):
A doua fiinta este un batranel simpatic, Bernardo LaPallo care anul acesta(2011 august) tocmai a implinit 110 ani. Da, ati citit bine el s-a nascut in Brazilia in 1901, are 4 copii si 4 nepoti si este intr-o forma de zile mari.

Il puteti vedea la aniversarea de 110 ani intr-un colaj de poze aici:Iar un interviu in care isi spune secretele il gasiti aici:Apropo, observati ca ciocolata la care se refera nu esta o tableta din comert ci este preparata in casa din asa numita raw-chocolate.  Ei, lui cati ani ii dati ??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ne intereseaza parerile voastre.Le asteptam cu drag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...