Magazin VeganLife

marți, 6 septembrie 2011

Povestea porcului sau poti fi vegan 100% in ziua de azi ??

Multi sunt pasionati in ziua de azi de veganism si multi se declara raw vegani mancand doar hrana vie.
Dar ceea ce multi ignora este faptul ca de fapt a fi vegan inseamna mai mult decat a renunta la a mai manca carne. Ar trebui sa nu mai folosim nici produse care contin produse de origine animala !
De ex. celebra gelatina pe care multi o citesc pe etichetele iaurturilor sau gemurilor, folosita in diverse procese din industria alimentara gen limpezirea vinurilor s.a.m.d este de fapt obtinuta din colagenul rezultat din oasele si pielea animalelor, in special vaci si porci. Mai poti zice ca esti vegetarian sau vegan daca consumi astfel de produse care contin gelatina ?
Ce sa mai zicem de faptul ca unii cercetatori vor sa ne transforme in canibali deoarece au tot cautat modalitati prin care sa creeze o gelatina superioara  calitativ si au gasit solutia tocmai in celulele corpului uman. Din tesuturile de origine umana  prin diverse combinari genetice ar trebui sa rezulte o substanta superioara gelatinei . Ramane de vazut daca cineva va cumpara acest produs, cand va citi eticheta?! Ori poate nu o vor mentiona deloc?!
Si deoarece atunci cand a aparut prima oara  termenul desi presupunea adoptarea unei atitudini radicale asupra vietii care cu anumite eforturi si hotarare era posibil  veti vedea ca in ziua de azi acest lucru este aproape imposibil.
De aceea o sa va prezint un filmulet de cca. 9 min in care  o tanara olandeza a urmarit destinul unui porc. Christien Meindertsma, autoarea Cartii "Porc 05049" se uita la uimitoarea ”viata de apoi” a porcului obişnuit, ale carui parti isi fac loc in cel putin 185 produse care nu sunt din porc, de la gloanţe la inimi artificiale !!!
Va invit sa urmariti filmuletul mai jos:


Ei, ce ziceti ?

P.S: si se zice ca porcii ar fi chiar mai inteligenti decat cainii!!

Un comentariu:

  1. foarte interesant........nu înteleg de ce face toate astea din porc......multumim pt informatii.

    RăspundețiȘtergere

Ne intereseaza parerile voastre.Le asteptam cu drag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...