Magazin VeganLife

vineri, 18 martie 2011

Simply Raw - Vindecarea diabetului in 30 zile

Documentarul(subtitrat in romana) este realizat in stilul ”Sanatoriul andaluz” pentru cei care l-au urmarit pe Zone Reality.Acesta prezinta 6 persoane(4 barbati si 2 femei), bolnavi de diabet (doi cu diabet de tip I(mostenit), si 4 cu diabet de tip II(dobandit)) , dependenti de insulina si medicamente, din 6 colturi ale Statelor Unite care merg la o clinica de recuperare din Arizona , numita “Tree Of Life Rejuvenation Center“ (Centrul Copacul Reintineririi).
Aici, un medic, Gabriel Cousens(binecunoscut pt. tratamentele alternative), timp de 30 de zile ii pune sa manance numai hrana vie(doar cu cruditati),sa stea intr-un mediu natural si sa se relaxeaza.
Rezultatele sunt extraordinare: 4 dintre ei renunta complet la medicamente(unul chiar la 17) si insulina (inclusiv unul cu diabet tip I – si binenteles netratabil conform medicinii conventionale. Unul dintre ei renunta dupa 2 saptamani, dar oricum avea indici normali de sanatate. Ultimul cu diabet de tip 1 de mic copil, nu a vrut sa urmeze tratamentul in conditiile precizate dar a reusit sa-si reduca la 5 unitati de insulina in loc de 70 cate lua inainte.
Unul diagnosticat initial cu diabet tip 2 afla la sfarsit ca de fapt a fost gresit incadrat si ca era de fapt de tip I, urmand sa i se puna o pompa de insulina la intoarcere daca nu s-ar fi vindecat.
Sunt prezentate si interviuri cu doctori, nutritionisti, celebritati(Tony Robbins, Woody Harrelson, etc.)

2 comentarii:

  1. bine,bine,da' unde sunt filmele??

    RăspundețiȘtergere
  2. din pacate unele linkuri au expirat iarr blogul a intrat intr-o "atipire". Am considerat ca prea putin il urmareau sau poate temele nu prea mai erau de inters. Filmul amintit l-am redescoperit aici pana n-o dispare: http://www.youtube.com/watch?v=GL_YOYSK5TU

    RăspundețiȘtergere

Ne intereseaza parerile voastre.Le asteptam cu drag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...